HTML

Mutatom az eredetit

Egy ismerős dallam a múltból új köntösben, vagy talán a sosem hallott eredeti változat.

Friss topikok

  • Holabög Rém: De ez nem nyúlás, hanem hivatalos feldolgozás (2013.08.25. 10:35) FLM vs Righeira

Linkblog

2013.08.25. 03:43 teddyde

Gary Caos vs. Ultrabeat! vs. Mary Zsuzsi vs. Edyta Piecha - Pampam

Címkék: party people gary caos eredteti

Adott a nyár egyik slágere, mindenki kívülről fújja a pamparampazást. Tényleg nem tudsz olyan trendi helyen megfordulni, ahol egy órán belül ne hangozna el Gary Caos - Party People című megaslágere

Aztán az ember elmegy a szüleivel sütögetni, meg iszogatni, és előkerül Mary Zsuzsi, és miután sírvaröhögve meghallgatjuk a Mama című slágert, a haverod apja bedobja a youtube-ba ezt a számot:

Erre már felkapja az ember a fejét, és utánanéz, hogy mi lehet az eredeti, hiszen az egészen furcsa lenne, ha Mary Zsuzsi lenne az eredeti előadó. És egy kis kutatás után megint a Szovjetúnió a végállomás. Ott is Edyta Piecha, egy lengyel származású énekesnő, aki tanulni ment Szentpétervárra, aztán inkább az énekesnői karriert választotta és elénekelte a Nash Sosed című nótát.

De még mindig nem értünk el a Gary Caos féle verzióhoz, hiszen előtte még pár hónappal a brit Ultrabeat! csapat WTF! fantázianéven Da Bop! címmel publikálták Edyta dalát, megőrizve az eredeti sample-t.

SZAVAZZ!

Gary Caos vs. Mary Zsuzsi Vs. WTF! vs. Edyta Piecha
  
pollcode.com free polls 

Szólj hozzá!

2011.05.20. 17:25 teddyde

FLM vs Righeira

1 komment

2011.03.28. 12:00 teddyde

Enya vs. Fugees

Címkék: enya fugees

Enya (születési nevén Eithne Patricia Ní Bhraonáin, angolosan Enya Brennan; 1961. május 17.) Írország legismertebb szólóénekese. Az Enya nevű zenei együttes valójában három emberből áll: Enyából, aki zeneszerző és előadó, Nicky Ryanből, aki az albumok producere, és Roma Ryanből, aki különböző nyelvű dalszövegeket ír Enya zenéjére.

Enya 1987-ben adta ki első lemezét, rajta a Boadicea című számmal. Ezt használta fel később a Fugees a Ready or Not című slágerénél. A feldolgozás nyomán kisebbfajta botrány robbant ki, ugyanis az együttes nemcsak, hogy Enya engedélye nélkül, de a saját szerzeményként beállítva adta elő a számot.

 

SZAVAZZ!

Enya vagy Fugees?
Enya
Fugees
  
Free polls from Pollhost.com

Szólj hozzá!